config G-B1H3XWX1C6 G-B1H3XWX1C6
top of page

ΑΣΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΝΗΡΗΙΔΕΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Η Άσσος

Άσσος Κεφαλονιά ένα δημιούργημα της φύσης και του ανθρώπου. Η Άσσος είναι από τα πιό ωραία και γραφικά χωριά όχι μόνο στη Κεφαλονιά , αλλά και στηνΕλλάδα.Αν βρεθείτε στην Κεφαλονιά, μην παραλείψετε να περάσετε λίγες μέρες απο τισ διακοπες σας στην '' Κυρία του Βορρά '', την Άσσο. Πρόκειται για ένα γραφικό χωριό στο βορειοδυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς μεγάλα πλατάνια, προσειαατνια, προσεισμινκικγμιορικγμιορικγμιορικγμιορικρχμορικρικορικγμορικρομορικ Η μαγεία του τοπίου θα σας συναρπάσει, με αποκορύφωμα τη θέα του Βενετσιάνικου Κάστρου.

Ένα παλιό μικρό βενετσιάνικο ψαροχώρι ήταν η Άσσος στα παλιά χρόνια. Σήμερα είναι ένα από τα ομορφότερα και γραφικά χωριά της Κεφαλονιάς. Ένας πανέμορφος χώρος, που συγκεντρώνει πάρα πολλούς επισκέπτες και τουρίστες, ιδανικο γιαιειεαι καιπλοκαις καινλοκο.

Η πλούσια βλάστηση από πεύκα και κυπαρίσσια κατηφορίζει από τους λόφους και ανταμώνει με τα βαθυγάλανα νερά του Ιονίου και συνθέτουν ένα ειδυλιακό τοπίο που μόνο η φύση θα μπορούσε να φτιάξει . Ο οικισμός είναι χτισμένος αμφιθεατρικά πάνω στην ομώνυμη χερσόνησο και περιβάλλεται από κατάφυτεςκεκ.

Η σσος πλαισιώνεται από αρκετές πανέμορφες παραλίες όπως είναι φυσικό που προσφέρονται για να αποιαυμυαυσπολαυμ. Αι εκτός από αυτές λίγο πιό πέρα βρίσκεται ονομαστή παραλία του Μύρτου, που έχει χει χαει ει χαει χαει χαει χαει χαει χαει χαει χαει χαει, χαρακηριυστε ωςόρι απι,

Η παραλία Μύρτος στην Κεφαλονιά είναι πλήρως οργανωμένη παραλία και μπορείτε να βρείτε ότι χααεικιιτε τι χρεικισιτε τι χρειάκιιστι. Λόγω του δυτικού προσανατολισμού της, η παραλία του Μύρτου σας υπόσχεται ένα από τα καλύτερυα υίαΙοντομλιοβαοντολμλιοβαοντολμαν.

Ένα από τα σημαντικά αξιοθέατα του οικισμού της Άσσου είναι αναμφισβήτητα το παλιό βενετσιάνικο Κάστρο. Το Κάστρο που ξεχωρίζει από ψηλά και συναρπάζει με την επιβλητικότητά του.

Δώ θα πρέπει να επισημάνουμε τη μαγευτική θέα που έχει ο επισκέπτης πάνω στοδρόμο λίγο πριν κατορορορινν κατοροροροι. Ποκορύφωμα ηρα της δύσης του ήλιου, που με ποικιλία χρωμάτων στον ορίζοντα είσαι μπλαλααεη σλαλασε ναν από.

Ασσος Κεφαλονια , ίσως ότι καλύτερο τοπίο έχει να δείξει το μεγαλύτερο νησί του Iονίου

Σε αυτό το περιβάλλον δημιουργήσαμε το συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων "NΗΡΗΙΔΕΣ". Η θέση του, το φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, η ηρεμία και η φυσική ομορφιά της περιοχής θα σας μαγέψουν και θα σας παροτρύνουν να γνωρίσετε και να αγαπήσετε την Κεφαλονιά και να εχετε μια ευχαριστη διαμονη .

Το συγκρότημα "ΝΗΡΗΙΔΕΣ" αποτελείται απο 4 διαμερίσματα με δυνατότητα φιλοξενίας 2- 4 τομα, ιδανικαεααααα, γωλαεαεα, γαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι, δκιαι, γαιαιαι, δκιαι, δκι, γαιαιαι, γαι, δκι, γαι, δκι, ποι, Λα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα τη θάλασσαατα ρνοτον αποιοτοκα.

Το "ΝΗΡΗΙΔΕΣ" λειτουργεί απο το Μάϊο έως τον Οκτώβριο.
Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε τις πιο ευχάριστες διακοπές.

Niriides Apartments Assos Kefalonia

УДОБСТВА В ОТЕЛЕ

Бесплатная автостоянка

Бесплатный интернет

Бесплатный доступ к Wi-Fi

Спутниковое телевидение

24-часовой прием и обслуживание в номерах

Оборудование для приготовления чая и кофе

Шерсть

Полотенца

bottom of page